IBM Rational Business Developer Extension 7.0.0.4 Readme

Elérhetővé vált az IBM Rational Business Developer Extension 7.0.0.4 változata.

Tartalom

Leírás

Ez a javítócsomag az IBM Rational Business Developer Extension 7.0.0.3 változatának javításait tartalmazza. Emellett megtalálható benne a termékdokumentáció lefordított változata.

Bejelentés

Az IBM Rational Business Developer Extension 7.0.0 kiadásának bejelentése a http://www-306.ibm.com/common/ssi/fcgi-bin/ssialias?infotype=an&subtype;=ca&htmlfid;=897/ENUS207-082&appname;=isource oldalon található. A bejelentőben az alábbiakról talál információkat:
  • Részletes termékleírás és az új funkciók leírása
  • Termékpozicionálási nyilatkozat
  • Csomagolással és megrendeléssel kapcsolatos részletek
  • Nemzetközi kompatibilitásra vonatkozó információk

Kompatibilitási problémák a korábbi változatokkal

Nincsenek ismert kompatibilitási problémák.

Rendszerkövetelmények

A hardver- és szoftverkompatibilitásra vonatkozó információkat a részletes rendszerkövetelmények tartalmazzák a http://www-306.ibm.com/common/ssi/fcgi-bin/ssialias?infotype=an&subtype;=ca&htmlfid;=897/ENUS207-082&appname;=isource#Hardware címen.

Az IBM Rational Business Developer Extension 7.0.0.4 telepítése

A javítócsomag a számítógépre telepített Rational Business Developer Extension 7.0 és 7.0.0.3 frissítéseként telepíthető. Emellett telepíthető a Rational Application Developer 7.0.0.4 és a Rational Software Architect 7.0.0.4 telepítésekor is.

A javítócsomag frissítésként illetve az alaptermék telepítésének részeként végzett telepítéséről a http://www-1.ibm.com/support/docview.wss?rs=3250&uid=swg24016923 oldalon olvashat.

Az IBM Rational Business Developer Extension 7.0 telepítéséről a http://download.boulder.ibm.com/ibmdl/pub/software/rationalsdp/v7/rbd/70/docs/install_instruction/install.html helyen elérhető online Telepítési kézikönyv nyújt információkat.

A javítócsomag telepítése előtt telepítenie kell az IBM Installation Manager 1.1 változatát.

Ismert problémák

Az ismert problémákat egyedi technikai feljegyzések dokumentálják a http://www-306.ibm.com/software/awdtools/developer/business/support/ helyen elérhető támogatási tudásbázisban. Újabb problémák felmerülésekor és megoldásakor az IBM frissíti a tudásbázist az új információkkal. A felmerülő problémákra a tudásbázisban végzett keresés útján találhat gyors megoldásokat és kerülőutakat.

Az alábbi hivatkozás egy egyéni keresést indít el az online tudásbázisban:

Az
IBM
Rational
Business Developer Extension szoftverre vonatkozó összes ismert probléma
megjelenítése

Kapcsolatfelvétel az IBM Rational szoftvertámogatással

Az IBM Rational szoftvertámogatás technikai segítséget nyújt.

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkról és irányelvekről illetve referenciaanyagokról a http://techsupport.services.ibm.com/guides/handbook.html helyen elérhető IBM szoftvertámogatási kézikönyv nyújt tájékoztatást.

A gyakran ismételt kérdéseket (GyIK), az ismert problémák és javítások felsorolását, valamint az egyéb támogatási információkat a Rational Business Developer Extension terméktámogatási oldalán találja, a http://www.ibm.com/software/awdtools/developer/business/support/index.html oldalon.

A Rational szoftverekkel kapcsolatos híreket, eseményeket és további információkat a Rational Business Developer Extension honlapján találja a http://www.ibm.com/software/awdtools/developer/business/ címen.

Mielőtt felvenné a kapcsolatot az IBM Rational szoftvertámogatással, gyűjtse össze a probléma leírásához szükséges információkat. Amikor leírja a problémát az IBM szoftvertámogatási specialistának, legyen lényegretörő, és mondjon el minden kérdéses háttérinformációt, hogy a szakértő hatékonyan segíthesse a probléma megoldásában. Időt takarít meg, ha tudja a választ az alábbi kérdésekre:

Nyilatkozatok és védjegyek

© Copyright IBM Corporation 2007.

Minden jog fenntartva. Ezek az információk az Egyesült Államokban forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra vonatkoznak. Elképzelhető, hogy a dokumentumban tárgyalt termékeket, szolgáltatásokat vagy lehetőségeket az IBM más országokban nem forgalmazza. Az adott országokban rendelkezésre álló termékekről és szolgáltatásokról az IBM helyi képviseletei szolgálnak felvilágosítással. Az IBM termékeire, programjaira vagy szolgáltatásaira vonatkozó utalások sem állítani, sem sugallni nem kívánják, hogy az adott helyzetben csak az adott IBM termék, program vagy szolgáltatás alkalmazható. Minden olyan működésében azonos termék, program vagy szolgáltatás alkalmazható, amely nem sérti az IBM szellemi tulajdonjogát. Az ilyen termékek, programok és szolgáltatások működésének megítélése és ellenőrzése azonban a felhasználó felelőssége.

A dokumentáció tartalmával kapcsolatban az IBM bejegyzett vagy bejegyzés alatt álló szabadalmakkal rendelkezhet. Jelen dokumentáció nem ad semmiféle jogos licencet e szabadalmakhoz. A licenckérelmeket írásban a következő címre küldheti:

IBM Director of Licensing
IBM Corporation
North Castle Drive
Armonk, NY 10504-1785
U.S.A.

Ha duplabyte-os (DBCS) információkkal kapcsolatban van szüksége licencre, akkor lépjen kapcsolatban az országában az IBM szellemi tulajdon osztállyal, vagy írjon a következő címre:

IBM World Trade Asia Corporation
Licensing
2-31 Roppongi 3-chome, Minato-ku  
Tokyo 106, Japan

A következő bekezdés nem vonatkozik az Egyesült Királyságra, valamint azokra az országokra sem, amelyeknek jogi szabályozása ellentétes a bekezdés tartalmával: AZ INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES CORPORATION A KIADVÁNYT "JELENLEGI FORMÁJÁBAN", BÁRMIFÉLE KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT GARANCIA NÉLKÜL ADJA KÖZRE, IDEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAG A JOGSÉRTÉS KIZÁRÁSÁRA, A KERESKEDELMI ÉRTÉKESÍTHETŐSÉGRE ÉS BIZONYOS CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA VONATKOZÓ VÉLELMEZETT GARANCIÁT. Bizonyos államok nem engedélyezik egyes tranzakciók kifejezett vagy vélelmezett garanciáinak kizárását, így elképzelhető, hogy az előző bekezdés Önre nem vonatkozik.

Jelen dokumentum tartalmazhat technikai, illetve szerkesztési hibákat. A kiadványban leírt információk bizonyos időnként módosításra kerülnek; a módosításokat a kiadvány új kiadásai tartalmazzák. Az IBM mindennemű értesítés nélkül fejlesztheti és/vagy módosíthatja a kiadványban tárgyalt termékeket és/vagy programokat.

A programlicenc azon birtokosai, akik (i) a függetlenül létrehozott programok vagy más programok (beleértve ezt a programot is) közti információcsere, illetve (ii) a kicserélt információk kölcsönös használata céljából szeretnének információkhoz jutni, a következő címre írjanak:

Intellectual Property Dept. for Rational Software
IBM Corporation
20 Maguire Road Lexington, MA 02421-3112
USA

Az ilyen információk bizonyos feltételek és kikötések mellett állnak rendelkezésre, ideértve azokat az eseteket is, amikor ez díjfizetéssel jár.

Az IBM a dokumentációban tárgyalt licencprogramokat és a hozzájuk kapcsolódó licenc anyagokat IBM Vásárlói megállapodás, IBM Nemzetközi programlicenc szerződés vagy a felek azonos tartalmú megállapodása alapján biztosítja.

A nem IBM termékekre vonatkozó információk a termékek szállítóitól, illetve azok publikált dokumentációiból, valamint egyéb nyilvánosan hozzáférhető forrásokból származnak. Az IBM nem tesztelte ezeket a termékeket, így a más gyártótól származó termékek esetében nem tudja megerősíteni a teljesítményre és kompatibilitásra vonatkozó, valamint az egyéb állítások pontosságát. A nem IBM termékek képességeivel kapcsolatos kérdéseivel forduljon az adott termék szállítóihoz.

Az IBM jövőbeli tevékenységére vagy szándékaira vonatkozó állításokat az IBM mindennemű értesítés nélkül módosíthatja, azok csak célokat jelentenek.

Védjegyek és szolgáltatás védjegyek

Az alábbi kifejezések az International Business Machines Corporation védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

  • IBM
  • Rational

A Microsoft, a Windows, és a Windows NT a Microsoft Corporation védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Más cégek, termékek vagy szolgáltatások nevei mások védjegyei vagy szolgáltatás védjegyei lehetnek.