Passport Advantage olanağından paket kurma

Paketleri, IBM® Passport Advantage olanağındaki havuzları kullanarak kurabilir, güncelleyebilir, değiştirebilir, geri alabilir ya da kaldırabilirsiniz.

Başlamadan önce

Passport Advantage olanağından bir paketi kurmadan önce, bir Passport Advantage hesabınızın olması ve paket için yetki almış olmanız gerekir. Passport Advantage ile ilgili bilgi için bkz. IBM Yazılım Desteği İle İletişim Kurma.

Bu görev hakkında

Passport Advantage, paket havuzları içerir. Paketleri Passport Advantage olanağından yüklemek ve bir yerel havuz oluşturmak yerine, Passport Advantage olanağındaki havuza erişebilirsiniz.

Yordam

Bir paketi, Passport Advantage olanağından edineceğiniz kuruluş dosyalarını kullanarak kurmak için:

  1. Passport Advantage tercihini, Passport Advantage olanağına bağlanacak şekilde ayarlayın. Bir bağlantı ayarlama ve kimlik bilgilerini kaydetmeyle ilgili bilgiler için bkz. Passport Advantage tercihlerini ayarlama.
  2. IBM Installation Manager içindeki Kur düğmesini tıklatın.

Sonuçlar

Installation Manager ürününün Kur sayfası açılır. Installation Manager tarafından bulunan paketlerin bir listesi gösterilir. Installation Manager, yalnızca Passport Advantage havuzundaki yetki aldığınız paketleri gösterir. Kuruluş işlemine devam etmek için, Sihirbaz kipini kullanarak paketleri kurma içinde Yordam bölümünde sağlanan adımları izleyin.

Bir paketi güncellemek, değiştirmek, geri almak ya da kaldırmak için Installation Manager içindeki Güncelle, Değiştir, Geri Al ya da Kaldır seçeneğini tıklatın.


Geribildirim