Căutarea sistemului de ajutor

Puteţi căuta toate subiectele din sistemul de ajutor, un subiect individual sau o colecţie de subiecte, sau puteţi crea un domeniu de căutare pentru a căuta doar un subset de informaţii. Vizualizarea Rezultate căutare poate afişa până la 500 de rezultate, aranjate după relevanţă.

Despre acest task

Pentru a comuta între vizualizarea Conţinut şi vizualizarea Rezultate căutare, faceţi clic pe filaConţinut (fila Conţinut) sau pe fila Rezultate căutare (fila Rezultate căutare).

Notă: Şirurile de căutare nu sunt sensibile la majuscule.

Procedură

Rezultate

Vizualizarea Rezultate căutare afişează subiectele care corespund interogării făcute. Selectaţi un subiect din lista cu rezultatele căutării pentru a-l vizualiza.

Subiectele cu acelaşi titlu şi cu aceeaşi prezentare pe scurt, sunt recunoscute ca pagini similare. Dacă unul din subiecte din rezultatele căutării are pagini similare, numărul total al paginilor similare se afişează cu caractere verzi în josul acelui subiect. Puteţi de asemenea să faceţi clic pe tagul Pagini similare pentru a expanda şi pentru a afişa toate paginile similare.

Ce se face în continuare

  1. Faceţi clic pe fila Rezultate căutare () pentru a vedea vizualizarea rezultatelor căutării. Implicit, rezultatele căutării nu sunt grupate.
  2. Faceţi clic pe Afişare categorii rezultate () în bara de unelte pentru a grupa rezultatele căutării.
Puteţi folosi pictogramele din bara de unelte pentru a controla rezultatele căutării
  • Pentru a afişa sau a ascunde rezumatul de sub fiecare rezultat, faceţi clic pe Afişare descriere rezultat (Ascundere sau afişare descriere rezultat).
  • Pentru a activa sau dezactiva evidenţierea căutării, faceţi clic pe Evidenţiere (Evidenţiere termeni căutare).